Bild3 Bild5 Bild4

Blog

Blog

Följ oss på Facebook och Instagram!

Det är där det händer! 

Varje månad, om vi har en liten stund över mitt bland alla ordinarie beställningar, så syr vi upp en One-of-a-Kind-korsett. På bilden ser du månadskorsetten från i december. Dessa lägger vi ut på Facebook och om du vill ha en särskilt unik korsett bör du hålla utkik efter dessa. Dessutom lägger vi upp bilder på de flesta av våra specialbeställda korsetter, det vill säga: massor av information till dig som fortfarande funderar! 

Funderar du på att handla en korsett i exeptionellt hög kvalitet, en vän till garderoben att bära år efter år, så föreslår vi att du tar dig till vår ateljé på Grevgatan 68 vid Karlaplan i Stockholm! En korsett utprovad av en korsettiere kommer alltid att passa bäst.

Välkomna förbi hos oss!

Drop-in lördagar 13-16, i övrigt efter överenskommelse med andrea@violalahger.se eller Viola Lahger genom Facebook.

Viola Lahgers korsett

Read more

Härlig sommartid!

Viola Lahger - korsett i röd sidentaft med guldapplikation

Vi har fullt upp med bröllops- och högtidskorsetter i ateljén nu! Det är en härlig tid att arbete och härliga teman att arbeta med. Vi har som vanligt ett 70-tal korsetter i lager för dig som inte vill vänta och vissa äldre modeller reas ut för halva priset. Perfekt för dig som ännu inte kommit till skott med att köpa din första korsett eller dig som behöver en billigare korsett till scen och kostym!

Välkommen förbi!

Read more

Spännande förberedelser i ateljén!

Just nu har vi fullt upp i ateljén för att skapa utrymme för en till skräddare hos oss. Under ett par veckor kommer det därför inte att vara möjligt att boka in möten. 

Lördag den 11 har vi öppet som vanligt, men ber er ursäkta viss röra i butiken. Lördag den 18 håller vi stängt för att öppna som vanligt igen veckan efter.

 

 

 

 

Read more

Utställningen Barockt 2 öppnar!

För den som har vägarna förbi Kulturhuset i Stockholm idag lördag 6 september kan vi rekommendera ett besök på invigningen av nästa steg i Barockt. På bottenvåningen i galleri underlandet ställer vi ut tillsammans med Astrid Olsson, Helena Hörstedt och Malinda Damgaard. 14.00 bjuds det på dryck och liten introduktion av chefscurator Karina Ericsson Wärn.

 

 

Read more

28/6 Semesterstängt!

Denna lördag har vi stängt i butiken med anledning av semesterfirande. Varmt välkomna en annan dag! 

Read more

Vacker tolkning av klassisk bild

Den här vackra bilden har Rikard Westman fotograferat för boken Pilates av Kristina Modig

Bilden är en tolkning av en gammal vacker korsettbild som används i många sammanhang så många av er tycker säkert att den känns bekant.

Rikard Westman för Kristina Modig korsett: Viola Lahger

Read more

Spridning av Mrs Murphy's "woman power"

Jag har haft det fantastiska privilegiet att känna Mrs Murphy sedan fyra år tillbaka. Hon har tagit på sig det stora arbetet att övertyga oss alla om att Jante ska hållas död och vi uttrycka en glädje över att vara vi och föra in glamour i vardagen för att uppnå välbefinnande. Med sin gripande historia får hennes lära en stor tyngd som livsstilsförändrare. 

Den här veckan har Mrs Murphy nått ut i nya medier, hon har varit med i alla 31 Mitt-I-tidningar, hon har varit med i popluärradio och imorgon i populär-TV.

Jag tror att Mrs Murphy har ett budskap som alla kan ta till sig av och vill därför rekommendera hennes levnadsglada High Heels-kurser! Ett par fantastiskt roliga och hämningslösa timmar i högre klackar än du någonsin trodde att du självsäkert kunde svassa omkring i. Peppad av Mrs Murphy och kryddad med pärlor och bubbel blir det en bra start i den härliga värld som Mrs Murphy förespråkar.

Om du inte redan gör det gå och gilla henne på Facebook och om du funderar på att ordna ett spännande event för några vänner har du den bästa starten på kvällen här:

Mrs Murphys school of high heels

Read more

Ett spännande år

Vi har aldrig lanserat så få nya bilder som förra året. Det kändes tråkigt att inte kunna visa upp mer av allt fint som ni kunder beställer, men det fanns en anledning. Vi arbetade mycket hårt med utställningar, designersamarbeten och andra intressanta projekt. I år hoppas vi på att istället kunna visa Sverige fler korsetter än någonsin! Bland annat har vi utfört uppdrag för en av Sveriges mest kända författare, en av Sveriges mest kända TV-stationer och en av Sveriges mest kända skomärke. 

 

De sistnämnda kan vi redan nu avslöja mer om. Tillsammans med Emmy, den fantastiska kvinnan bakom Swedish hasbeens har vi i optimistisk Voltaire-anda skapat en minikollektion för att matcha årets fina skokollektion. Läs mer här och titta på Swedish Hasbeens fina kollektion här

Fotograf Carl-Johan Paulin 

Read more

Vackra samarbeten

S-curve i modern tappning!

Calamity Amelie i korsett från Viola Lahger

Read more

Välkommen till vår nya e-butik

Hej,Bixue KommunikationVälkommen till Viola Lahgers nya e-butik!​
Skapad av Bixue Kommunikation

Read more

Skapad av  Bixue Kommunikation
Bixue Logo