Bild3 Bild5 Bild4

Blog

Blog

Utställningen Barockt 2 öppnar!

För den som har vägarna förbi Kulturhuset i Stockholm idag lördag 6 september kan vi rekommendera ett besök på invigningen av nästa steg i Barockt. På bottenvåningen i galleri underlandet ställer vi ut tillsammans med Astrid Olsson, Helena Hörstedt och Malinda Damgaard. 14.00 bjuds det på dryck och liten introduktion av chefscurator Karina Ericsson Wärn.

 

 

Read more

28/6 Semesterstängt!

Denna lördag har vi stängt i butiken med anledning av semesterfirande. Varmt välkomna en annan dag! 

Read more

Vacker tolkning av klassisk bild

Den här vackra bilden har Rikard Westman fotograferat för boken Pilates av Kristina Modig

Bilden är en tolkning av en gammal vacker korsettbild som används i många sammanhang så många av er tycker säkert att den känns bekant.

Rikard Westman för Kristina Modig korsett: Viola Lahger

Read more

Spridning av Mrs Murphy's "woman power"

Jag har haft det fantastiska privilegiet att känna Mrs Murphy sedan fyra år tillbaka. Hon har tagit på sig det stora arbetet att övertyga oss alla om att Jante ska hållas död och vi uttrycka en glädje över att vara vi och föra in glamour i vardagen för att uppnå välbefinnande. Med sin gripande historia får hennes lära en stor tyngd som livsstilsförändrare. 

Den här veckan har Mrs Murphy nått ut i nya medier, hon har varit med i alla 31 Mitt-I-tidningar, hon har varit med i popluärradio och imorgon i populär-TV.

Jag tror att Mrs Murphy har ett budskap som alla kan ta till sig av och vill därför rekommendera hennes levnadsglada High Heels-kurser! Ett par fantastiskt roliga och hämningslösa timmar i högre klackar än du någonsin trodde att du självsäkert kunde svassa omkring i. Peppad av Mrs Murphy och kryddad med pärlor och bubbel blir det en bra start i den härliga värld som Mrs Murphy förespråkar.

Om du inte redan gör det gå och gilla henne på Facebook och om du funderar på att ordna ett spännande event för några vänner har du den bästa starten på kvällen här:

Mrs Murphys school of high heels

Read more

Ett spännande år

Vi har aldrig lanserat så få nya bilder som förra året. Det kändes tråkigt att inte kunna visa upp mer av allt fint som ni kunder beställer, men det fanns en anledning. Vi arbetade mycket hårt med utställningar, designersamarbeten och andra intressanta projekt. I år hoppas vi på att istället kunna visa Sverige fler korsetter än någonsin! Bland annat har vi utfört uppdrag för en av Sveriges mest kända författare, en av Sveriges mest kända TV-stationer och en av Sveriges mest kända skomärke. 

 

De sistnämnda kan vi redan nu avslöja mer om. Tillsammans med Emmy, den fantastiska kvinnan bakom Swedish hasbeens har vi i optimistisk Voltaire-anda skapat en minikollektion för att matcha årets fina skokollektion. Läs mer här och titta på Swedish Hasbeens fina kollektion här

Fotograf Carl-Johan Paulin 

Read more

Vackra samarbeten

S-curve i modern tappning!

Calamity Amelie i korsett från Viola Lahger

Read more

Välkommen till vår nya e-butik

Hej,Bixue KommunikationVälkommen till Viola Lahgers nya e-butik!​
Skapad av Bixue Kommunikation

Read more

Skapad av  Bixue Kommunikation
Bixue Logo