Hos oss på Viola Lahger beställer du din korsett precis som du vill ha den, vi syr sedan upp den till dig i vår ateljé i Stockholm. Om du handlar en lagervara, såsom korsettsnöre skickar vi din beställning inom 5 vardagar.

Frakt för korsetter och tyngre material är 83:-, om du endast köper snöre eller andra lätta produkter är frakten 33:-. Frakten står angiven i varukorgen innan du går vidare med din betalning.

Icke uthämtade paket debiteras med 300:- för att täcka våra porto- och administrativa kostnader.

Vi ansvarar inte för bortkomna paket, men skickar med spårbar postförsändelse.

Defekter på varan ska anmälas till oss inom en vecka från att varan mottagits. Varan ersätts med ny vara efter överenskommelse med dig som kund. Var vänlig och kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara.

Vi ersätter inte portoutgifter, presentinslagning och andra utgifter valbara av dig som kund. Varan ska returneras i nyskick, inga märken eller andra spår på att varan är använd får förekomma. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Vi tar inte ansvar för paket som skickats och kommit bort med posten.

Observera! För öppet köp enligt distansförsäljningslagen krävs att du innan din beställning kontaktar oss för konsultation av vilken typ och vilken modell på korsett som passar just dig. Vi kan då komma överens om möjlighet till fri returrätt. Detta eftersom våra korsetter sys upp specifikt efter din beställning.